top of page

Compleet service voor schone afvoeren

FiltaDrain gebruikt een gepatenteerd FiltaFry-probiotisch effusieschuim dat olie, vet, suiker, zetmeel en andere organische resten op natuurlijke en niet-chemische wijze uit bacterieculturen verwijdert. FiltaDrain kan op alle commerciële afvoeren worden toegepast.

Uw voordelen

NOOIT MEER VERSTOPTE AFVOERBUIZEN

GEEN GEURVORMING

GEEN RIOOLVLIEGEN

FAQs

1. Wat is FiltaDrain nu precies?
FiltaDrain is een complete service voor schone afvoeren, ontworpen om op natuurlijke wijze vetten, oliën, suikers, zetmeel en ander organisch materiaal dat verstoppingen, langzaam lopende afvoeren en vieze geuren kan veroorzaken te verwijderen.

2. Is de FiltaDrain schuim giftig?
Nee. Onze schuim bevat geen bijtende chemicaliën, emulgatoren of oplosmiddelen en het produceert ook geen gevaarlijke dampen.

3. Hoe gaat de FiltaDrain Schuim in zijn werking?
Onze schuim neemt vetten, oliën, suikers en zetmeel op en verfrist de afvoer met een geurverwijderaar.

4. Waar kan FiltaDrain worden toegepast?
FiltaDrain kan worden toegepast op ALLE commerciële afvoeren: keuken, bar & toilet.

5. Is FiltaDrain een groen product?
Ja. Het schuim bestaat uit 100% pure, levende vegetatieve bacteriën, die biologisch afbreekbaar, niet-pathogeen en niet-toxisch zijn.

6. Welke afvoerproblemen kan FiltaDrain helpen oplossen?
75% van de problemen in commerciële afvoerleidingen worden veroorzaakt door de opeenhoping van vetten en oliën. Deze worden veroorzaakt door bijvoorbeeld de wasbakken, afwasmachines en kookdampen. De materialen komen vast te zitten in de afvoeren en trekken rioolvliegen aan. De bacterie in onze FiltaDrain schuim eet de vetten en oliën op en verwijdert de broedplaats voor de rioolvliegen.

Voor meer informatie kunt u onze FiltaDrain brochure hieronder downloaden

Screenshot-2019-12-19-at-12.21.53.png
bottom of page